Kaffe kan nørdes, men god kaffe skal helst være tilgængeligt for alle

Vi opsøger den sjældne, innovative og eksklusive kaffe der scorer 86+. Men vi holder også af det gode håndværk og at finde den velproducerede kaffe, som er tilgængelig året rundt, og som appellerer til flertallet.

Vi arbejder udelukkende med specialkaffe og har derfor nogle faste, objektive kriterier for vores kaffe, men vi lægger også vores personlige preferencer og erfaringer i udvælgelsen.

Din kaffe fra Sydhavnen er udvalgt med omhu, og vi tilstræber at gøre en forskel både for kaffebonden, for vores egen kærlighed til kaffen og for dig som kaffenyder.

Gå på opdagelse i vores kaffer her på siden. Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Sydhavnskaffe

Vi rister kaffen, så den har sin egen karakter men også taler til de fleste, der søger en kvalitetskaffe. Og vi rister både til dig, der brygger filter og til dig, der brygger espresso.

Her får du kaffeoplevelser, hvor fokus på den gode kvalitet kan smages.

  • Handlet, ristet og pakket med omtanke
  • For kaffebondens levebrød, for vores interesse og for din smagsoplevelse
Køb vores Sydhavnens kaffe

Kaffeabonnement

Et kaffeabonnement hos Sydhavnskaffe er mere end magelighed. Hver gang du modtager din kaffe-pakke, får også vores personlige fortælling om kaffen og dens oprindelse.

Få dine kaffeoplevelser

  • Leveret lige til døren eller nærmeste pakkeshop
  • Med fri fragt
  • Hver 2. eller hver 4. uge
Bestil kaffeabonnement