Vi leverer til kaffebarer, kantiner og kokke

Få din kaffe direkte fra vores kafferisteri

Førende kaffebarer, kokke med gode kaffevaner og virksomheder, som ønsker det bedste kaffe til kunder og ansatte, er i dag kunder hos Sydhavnskaffe.

Fra Sydhavnen i Aarhus leverer vi fast, fleksibelt og altid til den aftalte pris og kvalitet.

Vi værner om vores navn og går aldrig på kompromis med vores kafferisteri. Er du nysgerrig – så er du altid velkommen på risteriet. Vi pakker ikke noget ind – andet end kaffe.

Kontakt os, hvis du har en ide eller gerne vil i dialog med os om dit kaffevalg. Vi leverer kaffe og kaffeoplevelser til:

  • Cafeer og kaffebarer
  • Retauranter
  • Kantiner og kontorer
  • Events
  • Hoteller

Kontakt Kenneth Theodor kastberg (5364 1566)

Få jeres egen private label eller udpeg en af vores blandinger. Hos Sydhavnskaffe kan I løfte kaffeoplevelsen hos jeres kunder – eller medarbejdere.

Kontakt os og kom til smagning på kaffefabrikken, hvor vi observerer og lytter til jeres reaktioner på de forskellige serveringer. Herefter stykker vi nogle forslag til blends sammen, som så, endnu engang, smages og vurderes af jer, inden vi i fællesskab beslutter, hvordan netop jeres blanding skal være.

Gå til vores shop

Tænk, hvis du kunne byde dine kunder på Sydhavnskaffe!

Muligheder for firmaevents:

Invitér kunder eller personale på en ekstraordinær kaffeoplevelse. For eksempel kaffesmagning og foredrag på risteriet. Vi starter med et foredrag om kaffens vej til koppen, hvad vi laver på risteriet, samt generelt om kaffens kvaliteter. Herefter kommer der cupping/smagning af vores udvalg af kaffe. Afslutningsvist vælger I en kaffe, som brygges på flere måder, så I får en ide om, hvor stor betydning også dét har på smagen. Hvis det ønskes, kan vi kombinere med snacks/mad/fad/vin. Klik her for at kontakte os

Besøg af Sydhavnskaffe Kaffetrailer:

I sommerhalvåret er vores barista-team ofte ude til markeder og kulturarrangementer med vores to kaffetrailere. Så måske har du allerede mødt os? Har I et event, giver vi gerne et tilbud på at komme og stille de rullende kaffebarer op. Klik her for at kontakte os

Her kan du nyde vores kaffe