Ethiopien – Ana Sora
Tilbud

Ethiopien – Ana Sora

/82
** Den søde **
Process: Natural
Variant: Heirloom ( Arabica )
Beskrivelse +

En sød natural-kaffe, der fint kan nydes som en eftermiddags-treat, når du er lidt snacky. Den har en fyldig krop og en velkomponeret smagsprofil, som både er sødmefyldt og frugtig med smag af sukkerør, mælkechokolade og bær.

Specifikationer

  • Land: Etiopien
  • Region/område: Guji
  • Vaskestation/farm: Tabe Burka/Barkume
  • Sort: Heirloom, Arabica
  • Proces: Natural
  • Højde (m a.s.l.): 1880-2200
  • Høst: Okt.-dec.
  • Tilgængelighed: Hele året
  • Ristegrad: Lysristet
  • Smagsnoter: Sukkerrør, bær, mælkechokolade

Lidt bonusinfo…

Kaffen er høstet i Ana Sora –området, som er kendt for en høj kvalitet af kaffe. Den er produceret under træbeplantning og er en del af et såkaldt agroforestry –system, som er skabt for bl.a. at øge biodiversiteten og reducere risikoen for erosion.

Ana Sora er udvalgt af kaffebonden, Barkume, som bor i og eksporterer sin kaffe fra Addis Babba og har en farm i den lille landsby, Wacho Sololo. Han har været involveret i kaffeindustrien i mange år. Han arbejder på at opretholde en gennemskuelig traceability og for at optimere kvaliteten af sin kaffe.

Denne Ana Sora er behandlet natural efter høst på vaskestationen Tabe Burka få kilometer fra farmen. En sød natural-kaffe, som giver lyst til at udforske nuancerne i koppen.

1 Kilo400G3 Kilo
Ryd
Vælg antal:

Prøv vores Terroir kaffe

Terroir Kaffe

Et udvalg af mere komplekse kaffer, som afspejler det specifikke terroir og område, hvori kaffefarmen ligger. Vi præsenterer menneskene bag kaffen, kaffeplanternes varianter, og farmens historie. Her kan kaffen spores helt ud til farmen, og ofte også hvor på farmen den er høstet. Tilgængeligheden er begrænset, og vi køber kaffen via kontrakt, så der er mulighed for vi løber tør, hvis de bliver meget populære blandt vores kunder!

Kafferne her, scorer som minimum 84+ point ud af 100 mulige.